Monday, 15 October 2012

merdeka

haha ,, merdeka sgt lah kan ?
pmr je kot .. konon merdeka cam budak pas SPM je ..
padahal pmr je pun ..
anyway aq rase bersyukur dah habis pmr ..
alhamdullilah ,,
perjuangan kiteorg belajar selama tiga tahun dah habis dicurahkan dalam PMR ,,
rase senang .. bersyukur n tibe2 rase cam lepas dr bebanan tekanan pelajaran ..
tp , untuk tahun nie je lahh koteorg enjoy awal skit ..
tahun depan naik form 4 pun bknnye boleh honeymoon ..
form 4 lg berat tugasan sebagai seorg student ..
ye lah .. tahun depannye nk amik SPM plak ,,
insyaAllah klau dapat keputusan baik aq nak keluar ..
tp x thu lg ..
rase berat gt nk tinggalkan sekolah sekarang .
time aq rase nak kelaur time tu lah kenangan manis , kejadian manis segala yg manis dtg kat aq ..
kencing manis x lah yer ...
ntah lah , rase syg nk tinggalkn kenangan manis kt skolah sekarang ..
rindu pasti menerjah kan bile kite dah berpisah dgn kawan2 ..
lg2 bila membabitkan org yg tersyg ...
cehwahh ,, sape la syg aq ...
tp semangat nk masuk asrama mmg ade dalam diri aq ..
tibe2 teringat pulak mase kelas aq buat video utk hari guru hari tu ..
mmg happening , awesome ..
n kenangan tu membuatkan aq rase rindu klas aq ..
rindu kwn2 walaupun hari2 jumpe kt kelas ..
ye lah nnti bile dah pindah ade ke mcm tu ?
kite x tau kan ?
slah satu sebab aq syg nk pindah sbb aq takut aq x bersedia nk masuk asrama
ntahlah ..


ok bye .. nnti aq smbung cite ..
ade interrupter lah
bye :)

No comments:

Post a Comment