Friday, 18 January 2013

kawan :) -part 1-

kawan is friend , kawan is everything at school at work , at anywhere lah ,
but kawan can sometimes be musuh , good friend , and kawan makan kawan jugak kan ?
tapi aku bukan nak cite pasal kawan makan kawan ke musuh ke or ape ape lah.
aku nak cite pasal kawan2 aku . about kawan2 yg nak pindah . so this is special entry for kawan yg nak move to another school dulu . so  i name the entry as KAWAN :) - PART 1- ...
and i expected to post part 2 entry for kawan yg x pindah means kawan2 yg stay or belum terfikir nak pindh sementare nie ...

so the first one cute friend is --
Atifah kahmis@khamis .
me with her

si cantik manis atifah . dia nak pindah . congrates my friend .
walaupun kite x selalu bersama kat sekolah , kau tetap kawan aku , 
kawan baik kayh ? dye selalu ckp 'xpe najiha sabar je' if ade something yg menggusarkkan hati aku .
now nak pindh . sedih . tp dah rezeki and keputusan dye nak pindah . semoga kau jumpe kawan baru kat sane ek ? tapi jgn lupe aku yg comel nie tau . hehe ^^
i love you friends :) epa nie kawan aku yg sgt sporting , photogenik .
seriusly she is nice . suke tolong org . nnti kat sane jaga diri baik2 tau . dont let peeople bully you tau . epa kan kuat right ? lawan balik tau kalau ade org buli . :)
i love you , take care kat sana , dont forget to contact us nnti , belajar rajin2 !
friends forever !


next person is 
Yong Mohd Najib bin AB Wahab

yong , lepas nie xde sape lah nak panggil aku kenny , najihahahaha , nak attack aku suruh bagi jawapan , nak hon aku tgh jlan lagi .
kau dah pindah . eh , aku nak mintak maaf eh sebab pulas tgn kau kat legoland haritu . maaf ler , ketakutan dah menguasai . haha . walaupun camtu kau tetap kawan aku . jaga diri kat asrama nnti . jgn nnti balik sini makin kurus ye . belajar rajin2 , dptkan excellent result for SPM , keje gaji besar nnti belanja aku legoland lagi . haha . aku nak mintak maaf kat kau kalau aku ade buat salah kat kau ke , marah kau ke . harap dimaafkan . take care kat sana . jgn lupe kwn2 kat sini .
friends forever !


very next person 
Nazrul Nazmi Suhaimi

xde gamba plak ..
Lat , kau kawan baik aku jugak . jaga diri kt sane . baik2 jgn nnti dah terer comp hack FB aku tau .
hahaha . friend forever !

nextie . hehe
Nur Farhana Yahya .

yeah , thats her . orgnye manis .
gila gila is her trademark , and she is gila gila . aku syang dye . even dye suke buat bising pinjam correction tape aku jerit tengah tengah jalan die tetap kawan aku . i love you friends :)