Monday, 2 December 2013

K-Pop ?

haa , k-pop freak ? hahahaha . yess . aku pun tak tahu la sejak dok tengok runningman nie aku boleh jadik k-pop freak semula . dulu aku penah jadik k-pop fans gak . tapi pastu dah berenti . sebab masa tuu . aku ingat lagi .last darjah 6 kot . akak aku pinjam kat cousin dvd Boys Over Flower . aku mule2 cam tah pape je cite korea nie . dulu first2 cite korea yg aku tgk ialah my girl tp masa tu tgk ngn ramai sepupu . so x rase cam weh hensemnya hero dia . tp sejak tgk BOF tu aku terus jadik kpop . pastu stop sebab aku rasa kalau aku minat lelebih bukannye retiss korea tu tau nama aku , sape aku . hahahaha . cam bodo je aku rase . 

pastu start 2013 nie kawan2 aku dok cakap runningman runningman . runningman best la , runningman kelakar la . aku dok fikir apemende running man tu ? aku tanya dak2 nie . ohhh , runningman tu rupenye variety show dr korea . disertai oleh artis korea yang terkenal . memnag best rupenye . dalam setiap episod , diorang kena selesaikan misi yg diberi . first time aku tgk runningman episod 163 . guest dia masa tu G-dragon , seung ri and dae seung . and start tu la aku gilekan runningman and gilekan gdragon . aku pun sejak tu menggelupur la nak tgk runningman . tp tak tau kat mana . then aku carik kt youtube . huh tak banyak full episodes . n x byk yg eng subbed . aku pun buat la luahan hati kat FB . ckp mana nak carik runnngman . 

then kak lili bg link satu webside nie . utk tgk runnungman . hehehehe . Gumawo kak lili . then aku pun bukak la link tu . wahh. bykk rancangan boleh tgk kat situ . ade we got married n lain2 lg . tp aku tgk runningman je kat situ . wahh , runningman memang best sgt2 . kalau tgk ade je bende nak digelakkan . tp aku sorg je layan running man kat rumah nie . kakak tu kdg2 je . mama plk lau aku tgk dia tnye ape yg kau tgk tu . aku ckp runningman . dia tnye best ke . bile aku ckp best tak pulak dia join . tp seriously . mmg best .
sebab runningman nie aku knal beberapa artis korea yg hensem n terkenal yg selama nie aku x tahu . ade guest runningman nie yg aku penah tgk drama dia tp x tahu nama sebenar dia . kat runningman aku boleh tahu nama dia . macam G- Dragon . aku x tahu pun dia ahli Bigbang . tgk runningman baru aku tahu . 
pastu sekarang Song Joong Ki pulak .. gile comel joong ki nie . hahahahahahahahaha ..
tapi aku punye k-pop freak nie xdelah teruk sgt smpai sanggup berabis duit nak beli poster ke , apemende . aku just minat gitu2 je . lama2 nnati hilang lah k-pop aku nie . tp runningman memang tak boleh dilupekan lah. ohh aku tgk runningman kat sini :



hahahaha . sampai sini je post kpop nie . bukan ade orang baca pun . hahahahaha .

salam dan annyeong :) kamsahamnida for reading my blog :)

Sunday, 17 November 2013

HAPPY BIRTHDAY TWIN A.K.A BFF - AZRINA

hari nie 17 november 2013 . hari nie birthday AZRINA . my twin , my bff , my classmate . si gila yang boleh melayan pala otak aku yg tak menentu nie . even kekadang ade salah faham , terasa hati kite tetap kawan kan ?












to : NURUL AZRINA BINTI MOHD ZANUDDIN .

aku sayang kau sangat2 even kadang kite gaduh tak bertegur berhari2 . aku doakan kau berjaya dunia dan akhirat . berjaya dalam apa yang kau buat . semoga panjang umur dan murah rezeki . semoga berjaya dalam kehidupan , pelajaran dan segalanya . semoga cemerlang dunia dan akhirat . semoga menjadi muslimah sejati yang diredhai ALLAH . sama-sama kita doa supaya kawan2 kite semua jadi muslim dan muslimah sejati di sisi ALLAH . AMIN . 

Gambar - Jamuan 4 Cempaka 2013 ( first and second )

sebelum tu , aku nak habaq dulu . JANGAN TANYA MANA MATA AKU ! hehehehehe . layankan je ler gegambar nie . banyak sangatmuke aku kat semua gambar wpun gambar jamuan kelas . hee :) maybe ade gamba yang termasuk dua kali . biarlah . malas nak buang . dan terima kasih 360 atas khidmat anda :) gambar bertanda ( # ) adalah gambar pada jamuan kali kedua :)


ketua kelas , Hanif Faisal



with Bubu a.k.a Fakhira



again , dengan si cantik lagi



afiqah yang manis



Hanif Hassan



with BFF , intan


intan lagi


intan with aidil cute


fildzah with aidil 
*macam sesuai jer . hihi


me with aidil . cute nyer kau aidil oii


me with BFF and twin , Azrina


me with Epul


#exchange gift









siti najiha aishah-me








le girls 4 cempaka 2013 .
*Iffah takde



me with BFF , fildzah





aku lagi 



































raihan and amirul








  
intan





aku ganjil . hehe



me with hajar


hajar lagi


intan , hajar


#preparation . sempat snap


#candid . hajar sorang je x .


#girls


#cameraholic (ada ke )


#azrinajiha


#girl with moustache


#cantik bibir ko jah


#najiha :)





#syg korang <3


#bunga-bunga di kelas 4 cempaka


#aku suke gambar nie . hanif faisal amik gamba gune ipad dia


#fildzah :)


#intan and fildzah


#aku n fildzah


#raihan , fild , aku


#izudin , aku , aidil








#hajar comel


#4 CEMPAKA 2013


#4 CEMPAKA MEMBERS :)


#hadiah dr bubu  :)








#tukar hadiah from saiful to me






#tukar hadiah from me to hajar


#razi and afiqah


#tukar hadiah bubu to saiful


#with bubu


#etan and fild


the boys














with encik ketua kelas :)


first time nampak gig bile senyum . candid me :)