Monday, 2 December 2013

K-Pop ?

haa , k-pop freak ? hahahaha . yess . aku pun tak tahu la sejak dok tengok runningman nie aku boleh jadik k-pop freak semula . dulu aku penah jadik k-pop fans gak . tapi pastu dah berenti . sebab masa tuu . aku ingat lagi .last darjah 6 kot . akak aku pinjam kat cousin dvd Boys Over Flower . aku mule2 cam tah pape je cite korea nie . dulu first2 cite korea yg aku tgk ialah my girl tp masa tu tgk ngn ramai sepupu . so x rase cam weh hensemnya hero dia . tp sejak tgk BOF tu aku terus jadik kpop . pastu stop sebab aku rasa kalau aku minat lelebih bukannye retiss korea tu tau nama aku , sape aku . hahahaha . cam bodo je aku rase . 

pastu start 2013 nie kawan2 aku dok cakap runningman runningman . runningman best la , runningman kelakar la . aku dok fikir apemende running man tu ? aku tanya dak2 nie . ohhh , runningman tu rupenye variety show dr korea . disertai oleh artis korea yang terkenal . memnag best rupenye . dalam setiap episod , diorang kena selesaikan misi yg diberi . first time aku tgk runningman episod 163 . guest dia masa tu G-dragon , seung ri and dae seung . and start tu la aku gilekan runningman and gilekan gdragon . aku pun sejak tu menggelupur la nak tgk runningman . tp tak tau kat mana . then aku carik kt youtube . huh tak banyak full episodes . n x byk yg eng subbed . aku pun buat la luahan hati kat FB . ckp mana nak carik runnngman . 

then kak lili bg link satu webside nie . utk tgk runnungman . hehehehe . Gumawo kak lili . then aku pun bukak la link tu . wahh. bykk rancangan boleh tgk kat situ . ade we got married n lain2 lg . tp aku tgk runningman je kat situ . wahh , runningman memang best sgt2 . kalau tgk ade je bende nak digelakkan . tp aku sorg je layan running man kat rumah nie . kakak tu kdg2 je . mama plk lau aku tgk dia tnye ape yg kau tgk tu . aku ckp runningman . dia tnye best ke . bile aku ckp best tak pulak dia join . tp seriously . mmg best .
sebab runningman nie aku knal beberapa artis korea yg hensem n terkenal yg selama nie aku x tahu . ade guest runningman nie yg aku penah tgk drama dia tp x tahu nama sebenar dia . kat runningman aku boleh tahu nama dia . macam G- Dragon . aku x tahu pun dia ahli Bigbang . tgk runningman baru aku tahu . 
pastu sekarang Song Joong Ki pulak .. gile comel joong ki nie . hahahahahahahahaha ..
tapi aku punye k-pop freak nie xdelah teruk sgt smpai sanggup berabis duit nak beli poster ke , apemende . aku just minat gitu2 je . lama2 nnati hilang lah k-pop aku nie . tp runningman memang tak boleh dilupekan lah. ohh aku tgk runningman kat sini :



hahahaha . sampai sini je post kpop nie . bukan ade orang baca pun . hahahahaha .

salam dan annyeong :) kamsahamnida for reading my blog :)

No comments:

Post a Comment