Saturday, 17 November 2012

keliru lagik

aiyoo , keliru je kan aku nie
ntahlah aku pun x tahu . sekarang perasaan bercampur .kejap aku suke orang nie , krjap orng tu , kejap lg teringat yg tu , rindu yg tu pulok .
aku nak terus terang kat sini . orang yg aku suke tu ialah SMR , MKAJ , and ENCIK N .
biarlah nama singkatan je .
aku x nak nnti kalau kekawan bace dye kate
"ooohh ,, u like this guy , x beritau pun" xkan aku nak bagitau kau .
aku x tau lah , aku rindu , jeles x tentu pasal kalau dengan budak 3 orang nie .

ey , dont you feel what i feel rite now ?
erghh ,aku x tau aku tatau ..
nak buat camane aku dh tersuke ..
ngeeeeeee :)

No comments:

Post a Comment